Minijeans

Blev peppad på att sy tuffa minjeans till lilla Olle. Sydde ju ett par bruna hängselbyxor till storebror. Det roliga var alla detaljer och fusksömmar. Funderade på att sy en fuskgylf också men den blev inte av. De blev aningen för stora för modellen men han växer ju så för eller senare kommer de att sitta fint.


Flodhästpåsen

Jag fick ett fint tyg av min syster från IKEA. Det har legat i hyllan länge men blev inspirerad av en tygpåse som en kompis hade köpt. Jag ritade av mönstret och är mycket nöjd med resultatet. Det är en stor och rymlig påse och det bästa är att den både går att bära i handen samtidigt som den är skön att hänga över axeln.Här syns flodhästtyget ännu bättre


KuliJul

Sambon ska så klart ha en paketkalender.Min tekoppar var på väg till loppislådan men fick extraknäcka som hyacintkrukor. Det blev fint så det kanske får leva ett tag till i skåpet.

Det blev också ett pepparkakshyreshus. Det flyttade in en massa pingviner.

Min kamera i mobilen är inte den bästa tyvärr. Inga bilder på julgranarna och alla fina paket men väl en bild på mig i några av julkapparna.Förkläde till Elis

Min ambition att dokumentera min pysselprojekt går ju sådär. Det visade sig att det var roligare att skapa är att blogga. Sydde i alla fall ett förkläde till Elis i Julklapp. Mönstret är mitt eget. I julklappen medföljde kavel och pepparkaksformar. Tyget är vaxad duk så att det ska gå bra att spilla och kladda.
RSS 2.0