Mera moln, moln moln...

Jag tyckte att Sofie och Viktoria också behövde varsin toppluva.När jag ändå var i farten så sydde jag en till Elis också. Kanske dags att skaffa egna barn snart?


Återvinning

Tyckte att det var alldeles nyss jag sydde två klänningar till Viktoria. Nu har hon blivit stor och fått en lillasyster. Självklart borde lillasyster Sofie också få en klänning. Jag använde ett superenkelt mönster från boken "Baby cool" som jag modifierat lite.

Fickorna i vantmodell blev en kul detalj.

Allt material fanns i hemmet. Så det endas som behövde införskaffas var lite kantband. Kravlöst ifall något skulle gå fel.


Lilla hjärtat

Har sytt ett par mysbrallor till Olle.Tror att det funkade riktigt bra trots att jag förstorat mönstret lite samt tappade bort en mönsterdel. Mönstret är ritat efter ett par byxor han vuxit ur. Världens enklaste mönster tänkte jag. Eftersom det inte finns kantband i trikå fick jag klippa egna kantband av ett gammalt tyg. De var inte alls lika lätt att få fast. När jag hälsade på senast var brallorna på. Visst hjälper det till att det är världens finaste modell.


Betong på gång

Eftersom bordet på balkongen blivit flammigt lade jag på en bit vaxduk som blivit över efter tillverkningen av ett förkläge. Eftersom det inte ville ligga på plats tänkte jag göra några tyngder att hänga i kanterna. Påsen med betong hade klarat vintern utan att bli till en klump. Jag har nu blandat till och hällt i en isform från ikea. Har snurrat till ståltråd till upphängning.


Det blev betong över så det blir några betongrosor också


RSS 2.0