Julgranarna

Man skulle kunna tro att jag fått dille på julgranar. Inte mindre än sex stycken i vår lilla trea under julen.Mest nöjd är jag nog med den här som står i sovrummet. Hittade julgransfoten i mörkgrönt glas på Röda Korset och den är SÅ vacker.

Adventsgran julklappar jul

Gran nummer två står i vardagsrummet och är klassiskt röd. Zinkhinken funkar bra som julgransfot. Hinken är fylld med sand för att granen ska stå stadigt. Fördelen med hinken är att man behöver inte vattna granen så ofta.

julgranspynt, flugsvamp, polkagrisstång

Granen är fylld med gamla pumlor, flugsvampar, och polkagrisstänger. Peters elgitarr är också med.I lekrummet står tre pyttesmå granar som jag ryckte upp med rot och allt när jag var hemma i Sidensjö. De andra två pallades på en utflykt med en kompis. Komplett med fika och glögg i termos.

coca-cola

Coca-colaflaskorna är så fina. Jag tänker mig att det snart kommer att stå några snittblommor i dem istället för granar.Den sista granen byggde jag av mossa precis som utegranen. Jag använde en bit myggnät som jag gjorde en strut av. Struten kläddes sedan med mossa. Tänkte ta den till jobbet men den kom aldrig längre än till hallen. Helt utan pynt blev den också.

gör din egen gran av mossa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0