Luftballonger

Kanske inte nittionio stycken, men rätt många luftballonger har jag tillverkat. Jag tog in några grenar av lärk i höstas och det har hängt olika julpynt i kvistarna under julen. Tänkte att det kunde vara fint att hänga något annat lite vårigare i dem.
 
 
Jag köpte ett paket med vanliga färgade papper i bokhandeln. Om man vill göra dem av mönstrat papper så kan man fråga efter utgångna tapetkartor i färghandeln. De är superbra för papperspyssel.
 
 
Jag klippte till sex luftballonger i olika färger. Det är lätt att rita på frihand eller så använder du min mall. Jag vek dem på mitten och limmade ihop dem tre och tre. Jag använde mig av ett vanligt limstift. Sedan limmade jag ihop de två halvorna med ett snöre i mitten. Klart att hänga upp.
 
 
Jag använde mig av den minsta modellen på mallen men jag tror att det kan bli jättefint att göra lite större ballonger och hänga på ett långt snöre. Det kan bli fint att hänga och snurra i fönstret. Ballongerna skulle säkert också bli fina som en mobil.
 

 
 
 
 
Allmänt pyssel, Gratis mönster | D.I.Y, gratis mall, gör luftballong, mobil, mobil barn luftballong, pappersballong, papperspyssel, vik luftballong | |
Upp