Introducing Elvis

Är det någon mer än jag som brukar hasa omkring med nålar i munnen? Eller som upptäckt att när man behöver en nål så är nållådan på något konstigt sätt aldrig på samma ställe som en själv? Eller som någon gång spillt ut sagda nållåda med resultatet att dessa små, nästan osynliga farligheter, ligger lömskt utspridda över hela golvet?
 
Det har i alla fall hänt mig mer än en gång och resulterat i väl valda kraftord. Men nu introducerar jag den lilla hjälpredan Elvis. Elvis är en nåldyna som sitter som ett armband. På det sättet är nålarna alltid med en på ett praktiskt avstånd samtidigt som det går att använda båda händerna utan hinder. Det är ingen risk att nålarna spills ut.
 

Elvis kan ses som en prototyp och en testmodell. Det var lite svårt att få till rätt modell på skalet. Det är nog lätt att förstår principen, men när jag fördigställt mönstret lägger jag ut det och en beskrivning. Självklart går det att göra något annat än en sköldpadda t.ex. en blomma, en krabba eller varför inte en liten wodoo-docka.
 
 
 Jag kan inte hjälpa det. Jag blev kär i Elvis på en gång. Han är så söt.
 
Sömnad | D.I.Y, D.I.Y., DIY, armband, cushion, nåldyna, pin, sköldpadda, sy, turtle | |
#1 - - Kirsi :

Så söt sköldpadda, såg att du hade den på sylanet i helgen. Jag måste sy en sådan med! Vilken fin blogg du har. Mycket inspiration. // Kirsi

Svar: Åh tack :) Vad glad jag blir /Sara
Sara Nordström

Upp