Att sälja eller inte sälja?

Ibland tänker jag att jag ska börja sälja mina alster. Det är så roligt att sy och skapa att jag producerar mer än vad jag och min omgivning rimligtvis behöver. Jag tänker att om jag skulle börja sälja saker så får jag skapa ännu mer. Då skulle intäkterna också kunna användas till att finansiera fortsatt missbruk och inköp av tyger och annat material som är omöjligt att låta bli.
 
Men tänk om det slutar att vara roligt när det blir mer ett måste än lust? Jag är dessutom ruggigt dålig på att göra samma sak flera gånger. När jag en gång knäckt koden för hur något ska göras går jag gärna vidare till något annat. Dessutom är det svårt att ta betalt för det arbete som krävs vid sömnad av olika saker.
 
Finns det någon därute som har funderat kring detta? Vilka erfarenheter har ni av försäljning? Vilka är fördelarna och nackdelarna? Vad ska en tänka på? Vilka forum funkar bra för försäljning? Tacksam för synpunkter och tips.

Paus

Nej, jag har inte försvunnit från bloggosfären. Här är jag. Jag har bara haft lång skön sommar. Och passat på att njuta av alla kvällar och härliga dagar utomhus.
 
 
Jag har gått i skogen och plockat blåbär,
 
 
cyklat mountinbike,
 
 
och promenerat längs älven.
 
 
Idag när jag satt på en ö i älven så flög en massa kanadagäss över mitt huvud. Flera hundra. Det såg ut ungefär som startbanorna på arlanda. De startade i omgångar och flög söderut. Det var som om de gemensamt bestämt sig för att nu är det dags för avfärd.
 
 
Ett riktigt hösttecken. Ett annat hösttecken är att juntan startat igen. Så kanske blir det mer sytt framöver.

RSS 2.0