Stickat nr 1

Min mamma har gjort så många fina saker till Harry. Som det här stickade setet t.ex. mjukt och varmt till en liten. Sonen är tjockskallig precis som mamma så mössan var tight redan när han föddes. Blir både glad över att han växer och samtidigt lite vemodig över att det går så fort. 
 
 
 
 
 
 

Lapptäcket

Jag gillar lapptäcken. Färgglada, mönstermixer som går att göra av små spillbitar eller av återbrukat material. 
 
 
Det här fina lapptäcket har junior fått av min kusin. Sååå fina färger. Han har redan kräkts och dreglat på det men det är lätt hänt när man tar i från tårna. 
 
 
 

Skötväska

En sak som jag faktiskt beställt av min mamma är en skötväska. Min mamma har sytt jättefina väskor förut och jag tyckte att det skulle vara roligt med en speciell skötväska. 
 
 
Den beställdes redan innan bäbisen kom. Materialet är brun manchester och inuti ett brunt bomullstyg med vita hjärtan. Dessa tyger fanns i mitt förråd. Mamma lade dessutom till fin nappa i botten och på locket så att väskan ska tåla fukt. Innuti finns massor med fack. Den är också utrustad med axelrem och kundvagnsmynt.
 
 
Vi fick dessutom väskan packad och klar med blöjor, snuttefiltar, våtservetter och en uppsättning kläder. Hur bra som helst. Mamma ville veta hur mycket som rymdes i den. Jag kommer säkert att använda väskan själv i framtiden eftersom den är så fin och samtidigt fungerar väldigt bra som en vanlig axelremsväska. 

RSS 2.0