Mitt inrutade liv

Japp då har jag börjat virka. Rutor. Massor av rutor. Hade virkskola med mamma för någon helg sedan och kunde inte låta bli att köpa garn. Kanske blir det en filt, kanske en kudde, kanske en grytlapp. Vi får se hur långt jag orkar.
 
 
Rutan heter "Maybelle square" och beskrivning hittar ni gratis på bloggen My Rose Valley. Garnet heter Tilda och finns i en massa fina färger. Kan inte riktigt bestämma om jag ska blanda vilt eller försöka hålla mig till en färgskala. Eftersom jag räknar med att hålla på ett tag så tänkte jag att jag kan köpa mera garn allteftersom. Jag skulle tro att det är ett projekt som kommer att hålla mig sysselsatt ett tag.
 
 
 
Blandat | D.I.Y, D.I.Y., DIY, Virka, blomma, filt, flower, maybelle, ruta, square | |
#1 - - Vajb:

vilka fina! :) Och läckra färger!
Så roligt att se, för jag har nyligen gett mig på projektet att lära mig att virka;
http://vajb.blogg.se/2015/may/nytt-projekt-2.html
Jag har gjort betydliga framsteg sen det inlägget och har precis beställt garn för att börjar göra mormorsrutor, min plan är att göra en filt. Ska bli spännande att följa ditt projekt och se vad det blir :)

Svar: Tack tack. Jag trodde inte att jag kunde virka men med lite handledning så gick det mycket lättare än jag trott. Ska bli spännande att se utvecklingen med din filt också :)
Sara Nordström

#2 - - Anna A:

Åh va fint! Kommer bli fantastiskt vad det än blir och färgerna är underbara 😊

Upp