Lång tid ingen sedd

Det har varit en annorlunda period i livet och det har inte blivit så mycket bloggande. Jag har mått ganska dåligt ett tag och semestern försvann i ett vakuum. När det blev vardag igen så har vi varit mitt uppe i en flytt. Det mesta av min lediga tid har ägnats åt att renovera en lägenhet. Så här såg det ut när vi hade rivit ner tapeter.Lägenheten blev några kvadratmillimeter mindre. Vi fick riva ner tapet i alla rum.
 
 
Vi har också målat tak, tapetserat vardagsrum, kök, sovrum, arbetsrum/lekrum, gästsrum, målat två hallar, målat köksskåp invändigt, målat garderober invändigt, bytt kökshandtag, satt igen en dörr, dragit el m.m. Med "vi" menar jag mest att alla hjältar som hjälpt oss. Utöver detta har vi packat ihop en lägenhet och flyttat till ett nytt ställe. Samtidigt som jag börjat på ett nytt jobb. Puhh!
 
Men lite odling har det blivit i sommar. Fick fina pallkragar av pappa. De oljades och jag lade tidningspapper i botten. 
 
 
Jag fyllde lådorna med jord, jordgubbsplantor, sallad, morötter, rödbetor och rädisor.
 

Det blev en kall och regning sommar så jag behövde inte vattna så mycket. Morötterna blev i alla fall finfina. Och goda.
 
 
En rolig grej på semestern var ett besök hos en kompis. Förutom allt annat roligt vi gjorde så testade vi att gjuta betong och då blev den här tomten till. Jag kan inte riktigt bestämma mig om den är kitchig eller om den är rolig. Nu bor den i alla fall bland mina pelargoner.
 
Blandat | D.I.Y, D.I.Y., DIY, Odla på balkong, betong, gjuta, pallkragar, pallkrage, tips, tomte | |
#1 - - H:

Välkommen tillbaka! Vilket jobb med allt renoverande!

Svar: Tack så mycket. Kul att höra :)/s
Sara Nordström

Upp