Detaljer

Vi flyttade i höstas till en lägenhet som tidigare bara haft en hyresgäst. Hon hade bott i lägenheten sedan sextiotalet. Lägenheten har därför en del mindre charmiga detaljer likväl som en del fina. En detalj som retat mig är den fula hängaren i badrummet. 
 
 
Hängaren är nu fixad. Jag använde samma list som tidigare men bytte ut själva krokarna. Listen är målad vit och krokarna är utbytta mot möbelknoppar från TGR. Typsnitten är olika på knopparna men det blev fint ändå. 
 
 
Eftersom samma list användes så behövde inga nya hål göras i kaklet. Dessutom fanns också försänkta hål på baksidan för att dölja skruvhuvudena. 
 
En annan spännande inredningsdetalj är fönstret ovanför badkaret. Det innebär att man får ett fönster i duschen. Inte så praktiskt. När vi flyttade in satt det en rullgardin med slitet och solblekt tyg i fönstret.
 
 
Tyget har därför bytts ut till ett vaxat tyg som tål vatten. Jag använde den gamla som mall och sydde likadant. Det var fruktansvärt svårt att sätta fast tyget och få det rakt igen. Men det får duga. 
 
 
Blandat | D.I.Y, D.I.Y., DIY, hängare, kan, rullgardin, sara, själv | |
#1 - - Tina Seger:

Hej!
Sveriges bästa DIY blogg är ett initiativ från oss på Skapamer.se för att lyfta fram alla kreativa bloggare som ger oss så mycket inspiration! Kriterierna för att nomineras är att bloggen handlar om stickning, virkning, pyssel, scrapbooking, teckning, måleri eller något annat arbete gjort med handen, ett hantverk helt enkelt!

Vi har bett våra läsare att nominera sin favorit och är glada att berätta att du är en av de tio nominerade för mars!

Vinnaren får ett presentkort på 3000 kr att handla för på Skapamer.se!

Vi har förstås tagit fram en nomineringsmedalj som du gärna får använda om du vill.Den 31 oktober 2016 avslutar vi nomineringen och startar röstningen. Vinnaren utses den 15 december och meddelas därefter.

Använder du den här koden:

src="http://www.skapamer.se/images/graphics/1458287735.png">

kan du klistra in medaljen i exempelvis ett blogginlägg eller på en annan plats på din blogg.

Vi önskar dig lycka till och många röster när nomineringarna är klara, god fortsättning med bloggandet!

Med vänliga hälsningar, Skapamer.se.se

Övrig information
Vinnaren meddelas per mail.
Vinnaren kommer att publiceras på Facebook, Instagram, genom nyhetsbrev och vår hemsida.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Trendrum.se förbehåller sig som arrangör av tävlingen rätten till att använda bidragen till marknadskommunikation.

#2 - - Tina Seger:

Hej Sara,

Du är en av 10 nominerade i mars för Sveriges bästa DIY blogg på Skapamer.se kontakta oss gärna så kan vi berätta mer eller kika på vår hemsida.

Mvh/Tina

Upp