Välkomna!

Det har kommit en liten Milla och en liten Elsie till världen. Detta firas med fler "strampelhosen".Det är ett gratismönster som jag sytt av tidigare. Länk till mönstret finns i tidigare inlägg.
 
Milla fick ett par i brunt monstertyg. 
 
 
Elsie fick ett par med rosa svampar. 
 
 
Jag börjar få rutin på att sy dessa nu. 
 
Gratis mönster, Sy till barn, Sömnad | baby, baby byxor, byxor, free, gratis, gratis mönster, hängselbyxor, mönster, pattern, sew, strampelhose, sy, trikå | |
#1 - - Maj Claesson:

Hej, på nån sida hade du lagt en adress till en sida med gratis mönster till baby och vuxna, som jag är intresserad av(nåt med Dream i). Sen så klart av dina fina mönster, jag blev mormor i torsdag till en liten Ilva(ilva). Så nu vill jag ju sy. Önskar att du hör av dej

Mormor Maj..hihi

Svar: Hej det var inte så lätt. Jag har letat bland de mönster jag har sparat ner men hittar inget från något relaterat till Dream. Kommer du ihåg vad inlägget handlade om? Vad vad kan det ha varit för plagg jag sytt? Jag brukar mest tipsa om mönster som jag testad själv. Och grattis såklart till barnbarnet. Viken glädje:) Och så väldigt roligt med en mormor som vill sy. Det är så otroligt roligt att få.
Sara Nordström

#2 - - Anonym:

Jag tror det är Small dream factory du tänker på?
Mvh Karin

#3 - - Lottie:

Hej! Är sömnsmån medräknat i mönstret eller ska det läggas till? Min tyska är inte den bästa och jag hittar ingen kommentar i mönstret.

Mvh/Lottie

Svar: Jag har lagt till sömsmån men vet inte riktigt hur det stod i mönstret.
Sara Nordström

Upp